Restaurering og rehabilitering

Har du et gammelt hus du ønsker å bevare i original stil? Eller har huset fått manglende vedlikehold de siste årene? Restaurering innebærer vedlikehold, konservering og nyoppussing av gamle hus som skal beholdes i original stil. Ved restaurering bytter vi ut ødelagte deler ut med nye kopier i friskt materiale, men uten at det går på bekostning av den originale stilen.

Det er svært viktig at restaurering foregår på riktig måte, da uerstattelige verdier fort kan gå tapt dersom man ikke vet hva man har med å gjøre, eller hvordan man skal behandle bygningen.

Byggmester Helge Ottesen AS utfører også oppussing og rehabilitering. Dette innebærer ofte at man skifter gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut dersom det er noen skader. Vi utfører oppussing, eventuelt ombygging av hus og leiligheter der man ønsker en fornying. Grunner til dette kan være at det er gammelt, slitt og ikke lenger er så tiltalende som det var som nytt.

Husk at vi også hjelper deg med all renovering i forbindelse med våtrom, og er godkjent våtromsbedrift.