Garasjer, terrasser og taktekking

Garasjer

Byggmester Helge Ottesen AS setter opp garasjer og carporter alt etter ditt behov, ønsker og økonomi. Man har mange muligheter når man skal sette opp en garasje, der den kan være enkel eller dobbel, med og uten bod, og for eksempel med loft/hems. Når man har klart hva man ønsker og tegningene kan følges, setter vi opp med stor faglig dyktighet og presisjon.

Terrasser

Enten du trenger en helt ny, det skal bygges på, eller kanskje fjerne gammel og deretter lage ny terrasse, balkong, veranda eller altan, sørger vi for at du kan gå sommeren trygt i møte. Når den kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd slik du ønsker den.

Taktekking

Uten et tett tak vil huset kunne få store og dyre skader. En eventuell lekkasje kan føre til råteskader, og alt skadet materiell må derfor skiftes ut. Dette er en særdeles dyr affære, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Dersom du vet at taket på ditt hus er gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje.

Byggmester Helge Ottesen AS gjør det takarbeidet du trenger, og vi legger for eksempel takstein og shingel. Spør oss gjerne om hva som kan være det beste å få utført hos deg.